Kundeanbefalinger

Emil Holmeide Blattmann

Grunnlegger - Empact

"Hun har virkelig har inspirert oss med sitt engasjement og sin kompetanse. Metodikkene og mekanismene som hun har brukt og involvert oss i har vært utrolig lærerikt å få være en del av. Det viste seg kjapt at meningene vi hadde gjort oss opp om hvordan folk tenker om forsøpling var mer fragmentert enn vi hadde håpet og trodd. Rapporten til Tessa vil derfor være helt sentral i vårt videre arbeide."  

Line Begby

Bærekraftskoordinator
- Viken Fylkeskommune

"Tessa leverte et kjempeinteressant og relevant foredrag som ansatte i fylkeskommunen satte stor pris på. Hun tilpasset innhold og budskap til våre arbeidsområder, og svarte godt på spørsmål i etterkant. Det har vært lett og problemfritt å jobbe med henne, og kommunikasjonen har vært god hele veien. Kan på det sterkeste anbefale å samarbeide med Klimaantropologen!"

Olav Strand Ruud

Leder- Antropologidagene i Trondheim

"Hun var dyktig, trygg og informativ, og viste god evne til å lære bort avanserte og tyngre konsepter på en forståelig og tydelig måte. Vi i Antropologidagene er utrolig fornøyde med henne, og ser frem til å se mer til henne i fremtiden."

Anna Brugger

Programme manager - VHS Hietzing

"We highly appreciated working with Tessa, a reliable and committed, very precise and competent lecturer. Besides the well-balanced PowerPoint presentation, she gave the participants a generous amount of time for questions and comments."

Zilla Boyer

Group leader - Women of Vienna

"It has been an absolute pleasure to work with Tessa. She is a very reliable colleague, who is not afraid of challenges. When problems arise, she immediately comes up with creative solutions."